Apiary Studio

When a young family relocated to Fitler Square and completely renovated the interior of their 2000s-era builder-grade townhome, they were inspired to have the project carry over to the façade. This entailed updating the front entry area with new surface treatments and plantings; designing a custom galvanized steel window box to hold a seasonally-shifting display just outside their second-story living room, and new containers and plantings for the Juliet balcony adjoining a third floor bedroom. Many thanks to our friends at Design Manifest for referring us to their amazing client, and to Buono Construction Group for the precision craftsmanship.


SIZE: .1 Acres


YEAR: 2019 – Ongoing


LOCATION: Fitler Square, Philadelphia, PA

Panama-St_Front-Garden_Perspective.jpg C1903-7.jpg C1903-6.jpg C1903-2.jpg C1903-1.jpg C1903-5.jpg